Αναζήτηση

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ
Φίλες και φίλοι,

Το δύσκολο και επίπονο μεταβατικό στάδιο που βιώνουμε, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του Νόμου  " Καλλικράτης ", αναδεικνύει τις ελλείψεις και την υπολειτουργία του ενιαίου πλέον Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Υπάρχουν προβλήματα στον Δήμο μας και μάλιστα πολλά. Δεν τα κρύβουμε. Τα αναδεικνύουμε και προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Αυτή είναι υπεύθυνη και αποτελεσματική πολιτική.

Δυστυχώς όμως, η προηγούμενη διοίκηση  επέλεξε να προσεγγίσει τα ζητήματα αυτά με διχαστική νοοτροπία. Με τοπικιστική λογική. Σε πολλές περιπτώσεις έθεσε τη μία κοινότητα απέναντι στην άλλη, οξύνοντας τα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα.      

Εύλογο αίτημα όλων μας, συνεπώς, είναι η ανατροπή του σημερινού, υπάρχοντος σκηνικού. Η πλήρης ανανέωση του πολιτικού προσωπικού. Η άμεση και ουσιαστική Αναγέννηση του Δήμου μας. Αφουγκραζόμενος λοιπόν το καθολικό αυτό αίτημα  αποφάσισα να διεκδικήσω τη Δημαρχία, με μοναδικό κίνητρο τη διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά στον Δήμο και τους Δημότες.

Με προτεραιότητα πάντοτε το συμφέρον του Δήμου μας, επιθυμώ, όπως και εσείς, να δώσουμε ένα τέλος σε παθογένειες, όπως οι πελατειακές σχέσεις και η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων. Να περιθωριοποιήσουμε τα βαρίδια του παρελθόντος και να τα θέσουμε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους και άφθαρτους ανθρώπους να διοικήσουν.

Κάποιοι ενώ έχουν ταυτίσει το όνομά τους με τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό εμφανίζονται σήμερα ως  ιδεολόγοι και λυτρωτές. Ενώ υπήρξαν όχι απλά συμμέτοχοι, αλλά εμπνευστές και εισηγητές πολλές φορές αποφάσεων που υποβάθμισαν τον Δήμο, προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Σαν να δημιουργήθηκαν με παρθενογένεση, προσπαθούν σήμερα να  οικειοποιηθούν προτάσεις που ουδέποτε διατύπωσαν. Οι πολίτες  όμως, έχουν και μνήμη και κρίση. Γνωρίζουν, συγκρίνουν και αξιολογούν. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται πλέον αποδεκτές.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ , ερχόμαστε για να εκφράσουμε το καινούργιο, το άφθαρτο, το καινοτόμο. Για να σπάσουμε τα δεσμά που μας κρατούν πίσω. Για να κάνουμε την υπέρβαση του χθες. Η πρόκληση είναι μεγάλη για όλους μας. Αλλά μαζί, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου λοιπόν, σας καλώ όλες και όλους να στηρίξετε τη Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου - Χολαργού! ! !

Να στηρίξετε τον αγώνα μας για μια Δημοτική Αρχή με έμπνευση και όραμα. Που θα δημιουργήσει το περιβάλλον για έναν Δήμο που θα προοδεύει και θα ευημερεί. Έναν Δήμο δικαιοσύνης και ανθρωπιάς. Συνοχής και αλληλεγγύης. Για μια Διοίκηση που με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα θα παραδώσει στα παιδιά μας, στη νέα γενιά, έναν καλύτερο Δήμο Παπάγου – Χολαργού. Αντάξιο των προσδοκιών τους. Στην πορεία αυτή σας θέλουμε όλες και όλους συνοδοιπόρους.